Someone once told me that you have to choose what you win or lose


Sing like nobody's listening, dance like nobody's watching, love like you've never been hurt♥


idag är temat HÅR hemma hos Ludwig i Vallen!

Kajsa fixar en "fin" frisyr på mig(OBSERVERA! Ludwigs sleepyface nere i vänstra hörnet^^)

Framifrån

 

Bakifrån

 

 


Jag har även färgat Ludwigs hår idag! :)
Före:




Efter:


Nu har Ludwig samma hårfärg som jaaag! (:


I never thought I fall for you as hard as I did, you got me thinking about our life, our house and kids

Imorgon, 09-11-21, är det 2 år sedan jag och Ludwig blev tillsammans!! Helt galet!! ♥
Tyvärr så kommer jag inte att vara hemma nånting på hela helgen :( MEN, vi firar nästa helg ist!
Imorgon bitti kl 08.35 går bussen mot Umeå där jag ska vara på kurs hela helgen!


Tänkte att ni skulle få se en liten bild på mig från när jag var liiiten ;o)
Var jag inte gullig så säg!


Bloggen flyttar

Det är såhär att jag kommer inom kort (hoppas jag) flytta min blogg till Bubbleroom, förmodligen kommer den inte heta Klarus Bananus då, men jag återkommer med mer inforamtion senare :)

pusshejj




Oh the weather outside is frightful, but the fire is so delightful, and since we've no place to go, let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!








♥ HEJ MITT VINTERLAND ♥

När jag imorse tittade ut genom fönstret i sovrummet såg jag något helt underbart, SNÖÖÖ ♥
Antar att jag inte var ensam om att få rysningar i hela kroppen, och blev alldeles varm i hela korppen! Genast spred sig en julkänsla i korppen på mig och åååh vad jag längtar till jul!
Tänk allt julpynt som kommer finnas vart man än vänder sig i vårt lilla vinterland här uppe i Skellefteå! Tänk alla skyltfönster som kommer vara smyckade med tomtar, adventsljusstakar, bockar och allt det nu heter! Tänk er pepparkaks- och lussebullsbaket, tänk er julgranspyntingen, tänk alla lekar ute i snön, tänk er besöket av tomten, asså hallå visst är väl kanske inte vintern så hemsk som man kan tycka ibland?
Fast en sak som oroar mig är, vad ska jag köpa till alla i julklapp!? Dessutom är det inte allt för länge kvar till min och älsklings 2-årsdag, så då måste jag också ha en present... Om ni har något förslag skicka ett mail till mig hotmail på om ni har min adress (:

Om ett litet tag ger vi oss ut i skogen på fyrhjuling, jag och ludwig, för att hugga en liten jultall åt de små pippifåglarna! Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt med min nya superkamera (Y) som jag sedan ska visa er!

Hade bäst tills vidare,
puussssheeejjj ♥


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig

Igår besökte jag Lövångers vårdcentral för att vaccinera mig mot svininfluensan, trodde typ att det skulle göra ont som FAN men faktiskt kändes det typ inget. Det enda som kändes lite var väl typ när de sprutade in själva vaccinet, men det kändes inte ens när de stack in nålen. MEN idag/inatt har jag haft ondare än meeedeeel, helst vill jag bara kapa av mig armen! Dessutom mår jag lite illa, har ont i huvudet osv, men inget farligt så det borde väl gå över rätt snart :) Dessvärre måste jag ta sprutan en gång till då jag tillhör riskgruppen... Hoppas att jag slipper få typ feber eller något!

 

Mediekommunikation står på schemat nu, efter det blir det Afropower dance (vet ej hur det stavas?) på gympan och jag taggar till 1000! Efter skolan bär det av till Ludwig där jag ska spendera en del av den kommande helgen. Men innan det ska jag köpa en kaameeeeraaaaaaaaa!!! :D


Den här underbara skapelse med 14,2 megapixel
kommer snart att vara miiiiiiiin ♥ ♥ ♥


I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand

Sitter på skolan i en datasal och önskar att jag vore långt borta just nu. Vill bara sjunka genom jorden, försvinna till en plats utan problem, utan idioter, utan skola, jag vill att allt ska vara som det en gång var, som det alltid borde varit. Men varför är det inte så då?
Huvudet snurrar, magen vänder sig ut-och-in, jag vill sova. Jag vill sova länge och hårt, inget ska få störa mig. Och när jag vaknar upp är allt som förr.

Om du bara förstod älskling, men kommer du någonsin göra det?

Jag vill vara 5 år gammal igen, 5 år och helt utan några som helst problem... Minnena av att vara 5 år? Livet lekte, man hade inga krav på sig och allt var bara lätt, lätt, lätt... Men så är det inte längre, och det kommer aldrig bli så igen. Tyvärr.




RSS 2.0