Sliten krigare

Gårdagens kväll spenderades i Andrés stuga i Skäran och det blev mycket mys! Vi vandrade omkring på stenar och andré failade när han skulle hoppa från en sten till en annan och plumsade i vattnet, och jag lyckades halka omkull på en sten så jag föll och det gjorde ONT!! Efter det blev det fart och fläkt då vi for ut och åkte, jag och Ludwig på moppe och Elvira och André på Andrés trampmoppe. Lite senare slängde vi oss i sängen framför Mr Bean innan det var dags för mig och Ludwig att ta oss hem. Innan vi åkte hade den slitne krigaren Elvirus Apelsinus somnat mycket sött!


Elvira använde hjälm och gav allt!!


back on track

nu är vi hemma hos Linnnéa igen ocn nu väntar säääängen, äckligt!? Eh njaa!! Godnatt allesammams imorgon kommer lite bilder från kvällen som jag hoppas att ni kikar på! (:

puss /k

Ikväll får vi hoppas på myyspyys!

Shiet vad jag är dålig på att uppdatera, SORRY! Men har man inget internet så har man inte... hmf... Men nu ska i alla fall jag och Luddekillen spendera nästan hela veckan i min kära systers hus i Bissjön och det ska bli lovelyyyyyyyyyyy!!!
Är dock en aning avundsjuk på min syster och hennes pojkvän som istället för att vara hemma i trååklövånger styr kosan mot Prag imorgon! aaaaviiiisss.... MEN, man kan inte få allt här i livet :(
Ikväll drar jag och älskling till Skäran för att mysa med André och Elvira som jag älskar mest i hela vääääärlden typ! Taggar!!

puss /k


De här två vilddjuren är det meningen att vi ska vara
"barnvakt" åt denna vecka, hmm vi får se hur det går ! ;)'
(Det vita lilla spöket  har dock växt en aning sedan detta
kort blev taget)

I'm standing in the light of your halo

Som sagt var så släpptes lilla fölis och mamma Sessan på bete igår! Fölis sprang som en idiot och njöt för fullt! :)
Här kommer bilder! Tyvärr är bilderna tagna med en mobilkamera och har rätt dålig kvalité, men dom får funka, eeeennnyoooyyy !!



Zzzzzzz......

Nu bär det av mot sängen efter en dag med full fart! Amanda har gjort en jättefin header till mig som jag inte lyckas få in.... fastän jag har försökt lära mig på designadinblogg.se, STÖRIGT!!! Men men, det finns kanske någon gullig människa där ute som vill hjälpa ? :] Vore lovely!
Måste bara berätta att idag släppte vi lilla fölis på bete och ojojoj vad han sprang! Bilder från det kommer senare (:
Men nu ska här sovas, hade bäst!



You're just too good to be true.♥




When I first saw you I knew that we belong together


I am not perfect as you can see, I am just the girl that I was born to be.


Jag har inget vettigt att skriva om idag

Vid 11-tiden väckte Ludwigs mamma mig och hade gjort i ordning frukost åt mig. Nätr jag avnjutit frukosten bar jag mig av in i deras badrum med deras hund Elvis under armen och gav honom ett ordentligt bad vilket Ludwigs mamma gav mig 100 kr för, tackar!! Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag bege mig till Ludwigs morfar för att sedan bege oss ut och plantera skog! Hade bäst!

Ni tror bara att ni är något.

Ni behöver inte säga till mig att jag är ful,
det vet jag redan. Och det värmer inte precis.

Hit me like a ray of sun, burning through my darkest night. You're the only one that I want, think I'm addicted to your light

You're everything I need and more 
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away













Om idag inte var en ändlös landsväg och i natt en vild och krokig stig, då är ensamhet ett ord som inte finns.

Här sitter jag liten och ensam i stuga nummer 17 på Vännäs camping och jag vill bara DÖ, vill vara hemma och vara med världens bästa Ludwig och Johan... Men istället sitter jag här ensam och övergiven och den enda kanal som går att få in på tv:n är SVT 24, inte så värst lockande... Idag har varit en skitdag, ställde ut Kelly här och det gick skit. Fick en kommentar förut om att jag ska lägga in bilder men tyvärr skriver jag med mobilen nu så kan inte några, men jag ska göra det snart, jag lovar!

Väldigt snart kommer jag att blåsa bort

Sitter hemma hos Ludwig, han har dragit bort till envisheten där han har match kl 19.00 och jag ska snart pallra mig dit jag med, för att sitta i den härliga blåsten och heja på för fullt. Hoppas att det kommer folk dit som vill vara med mig, vad jag vet ska Alex och Matilda dit så det blir väl att hänga med dom! Eftermiddagen har spenderats sovande i Ludwigs säng, helt slut efter idag, som har varit en JEVULSKT stressig dag. Skulle sy klart ett gossedjur på slöjden men det han jag inte klart med så det blir att sätta sig hemma och sy klart, känns fett jobbigt och är inte ett dugg motiverad men det ska göras. Har även sagt hejdå då till vår kära syslöjd, insåg ungefär 5 min innan vi slutade att här skulle vi aldrig vara igen. Det var nästan tårar i ögonen när jag gick därifrån. POWER TILL VÄRLDENS BÄSTA ULRICA som varit våran syslöjdslärare den här sista terminen, det är nog henne jag kommer sakna mest av alla lärare.
Sen i alla fall drog jag mig bort och redovisade en muntlig analys på ett kapitel ur August Strindbergs självbiografi, fixade ett mvg och det innebär alltså att JAG HAR MVG I SVENSKA!!!!!!!! Kärlek till Louise, fan! Det ska firas med en jordgubbstårta hemma hos mig imorgon som jag och älskling ska slänga ihop, mums! :)
Nu masar jag mig iväg, hade bäst!


I've got sunshine in my eyes

I måndags var det ös i kyrksjön och närvarande var  jag, Ludwig, Karro, Lollo, Timothy, Maja, Alex F, Matilda, Sanna, Sobhan, Robin Glenn, Jonte, Elvira, André och Hallen! (Förlåt om jag glömt någon...) Det var riktigt mysigt och jag hoppas vi kan göra om det snart! Karro var kingast och bjöd på en glass, det belv en twister eftersom att erbjudandet lät såhär: "Jag kan bjuda er på en glass, OM jag får bjuda på en twister eller en piggelin!" Något jag skrattade länge och gott åt.
Annars myste vi på bryggan, snackade massa skit om idioter som inte förtjänar bättre, grillade bacon och bullens pilsnerkorv och myste för fullt, lovely!



Myspys i kyrksjön blir det ikväll, joina vet jag!

Nu ska jag och Ludwig dra till kyrksjön och grilla(och eventuellt ta första doppet för i år?) med vänner vilket ska bli supermysigt! Imorgon drar vi till stan vid 12 och sen på kvällen ska vi fira Ludwig 16 bast! Vi har även bakat en fin tårta som vi ska smaska på imorgon, mys! Nu gott folks drar vi, men när vi kommer hem lägger jag ut bilder från kvällen!
Hare bäst!


RSS 2.0